Private Bedenker

Private Bedenker: een inspiratie tweegesprek / brainstorm voor jou

Een 1 op 1 brainstorm voor meer ideeën

Ideeën, namen, projecttitels, concepten of projecten bedenken. Ik verzin ze met gemak. Op mijn site vind je er een aantal. Zoals de projecten onder de 'VragenMakerij'. Hoe dat bij mij werkt, weet ik niet. Het is altijd zo geweest. Mijn hoofd vangt gewoon dingen, ideeën op. Alsof ik altijd 'aan' sta. Ik weet nog dat een docent van de middelbare school tegen mij zei dat hij mij zo creatief vond. Maar waarom dat dan zo was en hoe zich dat bij mij manifesteerde? Ik had toen geen idee. Dat zag ik nog niet. En wist niet beter.

Chaos als inspirator

Ik leg snel verbanden, kijk veel om me heen. Weet raad met chaotische situaties en gedij in chaotische organisaties. Dat laatste zeiden twee mensen, ieder afzonderlijk van elkaar, ooit tegen mij. Mensen die ieder op een heel eigen wijze belangrijk voor mij zijn geweest.

Waarom vertel ik dit? Chaos werkt voor mij als inspirator. Wellicht dat creatief denken mij helpt om met chaos om te kunnen gaan. Of dat chaos juist creativiteit ontlokt. Het zal iets van beide zijn. Daarnaast heb ik creatieve - en filosofie studies gevolgd en heb ik jaren lang gewerkt in de culturele, creatieve sector. Waar creatief denken en handelen ook een must en noodzaak is.

Als ondernemer heb ik veel ideeën en concepten niet alleen bedacht, maar er ook een aantal ontwikkeld en de wereld in geslingerd.
Heb (tijdelijk) afscheid genomen van ideeën, diensten en werk, om later sommige dan weer tot leven te wekken en afgestoft, er een nieuwe, andere, verdiepende betekenis aan te geven.

Brainstorm? Meedenken? Sparren?

Boek een sessie met de Private Bedenker

Kom jij wat lastiger tot ideeën? Loop je bijvoorbeeld vast in het opzetten van een project, projectplan of je eigen bedrijf? Wil je een kritische, creatieve blik of inhoudelijke inspiratie voor je lespakket, lesbrief, festival, project, event, studiedag of filosofische avond en wil je dat ik met je mee denk, spar of brainstorm?
Boek dan een sessie met de ’Private Bedenker'. Ik leen je dan (tijdelijk 😉) mijn hoofd uit aan jou.

Ja, ik wil een sessie met de Private Bedenker

Hoe pakken we het aan?

We maken een afspraak van een uur. Het liefst live, face 2 face. Dat kan bij mij op kantoor, thuis of elders op een plek naar keuze in of rondom Utrecht. Maar een plek naar jouw keuze kan natuurlijk ook! En zelfs aan de telefoon en ook online. We kunnen het gesprek combineren met een wandeling in de buitenlucht. Want al wandelend in de natuur of stad komen niet zelden de beste ideeën naar boven.

Jij vertelt over de situatie en doet de vraag uit de doeken. Daarna hoef je alleen te luisteren en laat je je inspireren. Ik deel alles wat er in mij op komt aan ideeën, locaties, mensen, sites, suggesties, tips etc. En stel ik je af en toe een vraag ter verheldering.

De keuze welke ideeën jij uiteindelijk relevant vindt en er toe doen, ligt bij jou. Zoals een serie foto’s waaruit je alleen de beste kiekjes kiest.

Ja, ik wil graag een meedenksessie boeken!


Blog: Hoofd stukken

Instagram

het Hoofdpodium

Vivienne Janssen
fa-envelope far   info@hethoofdpodium.nl
 fa-phone   06 48973889

LinkedIn het HoofdpodiumInstagram het HoofdpodiumFacebook het Hoofdpodium