Private Bedenker

Private Bedenker: een inspiratie tweegesprek / brainstorm voor jou

Een 1 op 1 brainstorm voor meer ideeën

Ideeën, namen, projecttitels, concepten en projecten bedenken. Een wereld met sfeer, alleen, voor mezelf of met en voor anderen. Het is iets wat ik al op jonge leeftijd deed. Er nestelt zich vaak een creatief beeld, woord of idee in mijn hoofd. Hoe dat bij mij werkt, weet ik niet. Het is altijd zo geweest. Ik weet nog dat een docent van de middelbare school tegen mij zei dat ik zo creatief was. Maar waarom dat dan zo was en hoe zich dat bij mij manifesteerde? Ik had toen geen idee.

Van los idee naar totaal concept

Ik leg snel verbanden, kijk veel om me heen en kan snel associeren.
En heb al vele ideeën en concepten niet alleen bedacht, maar ook ontwikkeld en de wereld in geslingerd.
Je vindt er een aantal hiervan op deze website. Het leukste vind ik als ik anderen verder kan helpen aan ideeën.
Om mee te denken over jouw vraag, plan of idee.

Brainstorm? Meedenken? Sparren?

Hersens te huur

Kom jij lastiger tot originele ideeën? Loop je bijvoorbeeld vast in het opzetten van een project, projectplan of je eigen bedrijf?
Wil je een kritische, creatieve blik of inhoudelijke inspiratie voor je festival, project, event of filosofische avond? Of zoek je een opvallende titel/naam voor jouw idee en wil je dat ik met je mee denk, spar of brainstorm?
Boek dan een ‘Private Bedenkingsessie’.
Ik leen je dan tijdelijk mijn hoofd uit aan jou 😉

Ja, ik wil een sessie met de Private Bedenker

Hoe pakken we het aan?

We maken een afspraak van een uur. Het liefst live, face 2 face. Dat kan bij mij op kantoor, thuis of elders op een plek naar keuze in of rondom Utrecht. En zelfs aan de telefoon. We kunnen het gesprek combineren met een wandeling in de buitenlucht. Want al wandelend in de natuur komen de beste ideeën naar boven. Maar online kan ook.

Jij vertelt over de situatie en doet de vraag uit de doeken. Daarna hoef je alleen te luisteren en laat je je inspireren. Ik deel alles wat er in mij op komt aan ideeën, locaties, mensen, sites, suggesties, tips etc. En stel je af en toe een vraag ter verheldering. De keuze welk idee jij uiteindelijk relevant vindt en er toe doet, ligt bij jou. Zoals een serie foto’s waaruit je alleen de beste kiekjes haalt.

Ja, ik wil graag een meedenksessie boeken!

 

Blog: Hoofd stukken

Instagram

het Hoofdpodium

Vivienne Janssen
fa-envelope far   info@hethoofdpodium.nl
 fa-phone   06 48973889

LinkedIn het HoofdpodiumInstagram het HoofdpodiumFacebook het Hoofdpodium